Voihan viikonloppu!

On olemassa sanonta: omat lapset ja muiden kakarat 😇 Just nyt on täsmälleen sellainen fiilis. Miksi aina lasten kavereista löytyy se tyyppi, joka saa niskakarvat pystyyn joka kerta, kun toinen tulee lähelle? Meidän pojan yksi parhaista kavereista on juuri sellainen. Hävytön kakara, jolta puuttuu kokonaan käytöstavat, joka ei tottele mitään mitä hänelle sanotaan, huutaa ja väittää vastaan ja on kuin kotonaan toisen kodissa. Minä tarjoan ihan mielelläni lasteni kavereille mehua ja jätskiä, mutta raja menee kyllä siinä, että vieraat eivät ilman lupaa mene itse jääkaapille ottamaan sieltä mitä haluavat. Ja tämä tyyppi saa meidän pojan yllytetyksi sellaiseen tilaan, jossa mikään puhe ei enää auta. Ainoa keino on heittää pojat ulos riehumaan. Ärsyttävää, todella ärsyttävää. Kello ei ole vielä yhtätoistakaan ja olen jo aivan kyllästynyt kaikkeen huutoon ja riehumiseen, kohta tulee häätö 😏

Meidän talo on siis ollut myynnissä jo pidemmän aikaa. Minä en ole varsinaisesti mikään omakotiasumisen fani, ruohonleikkuut, rännien tyhjennykset ja muut huoltotyöt eivät juuri houkuttele. Olimme juuri muuttaneet tähän taloon kun ero tuli, enkä halunnut että lapset joutuvat taas muuttamaan, joten jäimme tähän asumaan. Nyt aikaa on kulunut jo kolmisen vuotta, joten nyt on hyvä hetki muuttaa. Löysimme meille sopivan rivitaloasunnon tästä ihan läheltä, joten lasten ei tarvitse vaihtaa koulua ja kaveritkin asuvat lähellä. Jos siis välittäjä joskus saa tämän talon kaupaksi. Tein todella huonon päätöksen valitessani välittäjää, tämä välittäjä luottaa että talo myy itse itsensä, eikä tee juuri mitään myynnin edistämiseksi. Olen maksamassa välittäjälle ison palkkion myynnistä, joten oletan että myynnin eteen tulee tehdä myös töitä. Pelkkä ilmoitus oikotiella ja etuovessa ei ole minun mielestäni panostamista myyntiin. Talon myyntihintaa on pudotettu useampaan otteeseen ja nyt aletaan jo olemaan kipurajoilla. Pidin jonkin aikaan sitten puhuttelun välittäjälle ja ilmoitin, että jos myyntiin ei panosteta, vaihdan välittäjää. Nyt markkinointiin on panostettu, mutta vielä ei ole tuloksia näkyvissä. Haluaisin todella päästä muuttamaan, pienempi asuntolaina ja kohtuullisemmat asumiskulut kuulostavat tässä tilanteessa hyvältä.

Talon myynnin yhteydessä on tarkoitus maksaa firman rahoituslaitoksilta otetut lainat pois. Yrittäjä, vältä rahoituslaitosten lainaa niin ruttoa! Kokemuksella voin sanoa, että se ei ole halpaa rahaa eikä rahoituslaitosten kanssa paljon neuvotella maksuista. Kun pääsen eroon noista lainoista, en enää ikinä sorru niihin. Sellaista tilannetta ei tule eteen, että otan noin kalliskorkoista lainaa. Oppirahat on nyt maksettu, virheitä saa tehdä, kunhan niistä virheistä vain oppii.

Tänään kävin taas metsässä kävelyllä. Nyt olen melko varma siitä, että metsä on avain minun paranemiseen. Metsän rauhassa on vain niin helppo olla, rakastan kuunnella lintujen laulua ja lehtien hiljaista havinaa. Tästä lähtien siis suuntaan joka päivä metsään. Vaikka olisin kuinka väsynyt, sinne on pakko mennä. Koska siellä minulla on hyvä olla.  Tässä kuva tämän päiväisestä lenkkipolusta, ei paha vai mitä?


Kommentit