Äitienpäivän juhlintaa vol 1

Kyllä mun lapset on sitten ihania! Eilen hain poikaa päiväkodista ja poika ilmoitti, että lokeroille ei sitten äidillä ole mitään asiaa. Takin alle oli tungettu jotain todella tärkeää ja sitä varjeltiin tarkasti. Kotimatkalla puhuttiin siitä, miten me juhlisimme äitienpäivää yhdessä, kakkua ja jätskiä pitäisi kuulemma olla molempia, siinä ne tärkeimmät. Kotona poika säntäsi saman tien yläkertaan omaan huoneeseen piilottamaan lahjaa. Pian jännitys kävi kuitenkin ylivoimaiseksi ja lasten pyynnöstä päätettiin juhlia äitienpäivää näin etukäteen, toki sunnuntaina täytyisi kakkua ja muuta herkkua olla tarjolla. Kummaltakin lapselta sain kaksi korttia ja pienet lahjat molemmilta, kaulakorun sekä rintakorun. Niin pienestä sitä tulee valtavan iloiseksi, mulla on maailman ihanimmat pienet muruset 💕



Viime yönä uni oli taas katkonaista ja aamulla olin superväsynyt. Tarkoitus oli käydä pienille päikkäreille aamupalan jälkeen, mutta tyydyinkin vain lepäilemään sohvalla katsellen telkkaria. Sitten olikin pakko ryhtyä siivouspuuhiin, kiinteistövälittäjä soitti, että tänään olisi yksityisnäyttö, joten paikat piti saada kuntoon. Niin, ettei elämä olisi liian tapahtumaköyhää, minulla on asuntokin myynnissä.

Iltapäivällä jouduin hoitelemaan muutamia yrityksen asioita, kirjanpitäjä tarvitsi valtakirjan, jotta pääsi asioissa eteenpäin. Aamun hyvä fiilis katosi samantien. Ahdistus ja kuvottava olo valtasi mielen, eipä tämä juuri edistymiseltä minusta tunnu. Ensi viikolla on taas lääkäriaika, luulen että lääkitystä on pakko vaihtaa, nykyisellä setillä ei tunnu tulevan tuloksia. Olen saanut olla täysin rauhassa firman käytännön asioista, kaikki jutut on tehty puolestani ilman että minun on tarvinnut millään tavalla osallistua niiden hoitamiseen, mutta siltikään en ole voinut itse jättää firman asioita taka-alalle. Tähän on nyt pakko tulla muutos. Pakko.

Tänä viikonloppuna keskityn vain olemaan lasten kanssa. Ulkoillaan, grillataan, katsotaan lastenohjelmia sekä tietysti syödään äitienpäivän kunniaksi kakkua. Ehkä pestään myös auto, olisikin jo aika saada auton oikea pohjaväri näkyviin. Koska minulla on suunnitelma. Keskin niin paljon puuhaa, että en ehdi ajatella mitään ylimääräistä, tässä tapauksessa siis yrityksen asioita. Jos tämä suunnitelma ei toimi, keksin jonkin toisen suunnitelman. Yritän kunnes onnistun, kunnes paranen ja pystyn taas elämään normaalia elämää. Koska tämä masennus on ihan pe****stä. En halua olla väsynyt, heikko ja haavoittuvainen, haluan olla terve, vahva ja itsenäinen nainen, joka kohtaa vaikeudet rohkeasti pää pystyssä.

Kommentit